Haar tweede Harry Ex-geliefde Prins Cresus Bonas trouwde met zijn scriptie-ontwikkelaars

Haar Tweede Harry: ex-geliefde Prins Cresus Bonas trouwde met zijn naam- ontwikkelaar

31-jarige Cresus-bona’s gingen in het geheim onder de kroon. Niemand zou weten over de bruiloft, zo niet een som van de bruid.

Begin 2010 ontmoette Prince Harry een Britse actrice, model en een seculiere leeuwin Crasress Bonas, met wie hij in Kuzina – Prinses Evgenia introduceerde.

Velen twijfelen er niet aan dat de jongere zoon van Princess Diana de hand en het hart van deze mooie blonde met grote ogen zal aanbieden. Dit gebeurde echter niet, en in 2014 hebben jongeren uit elkaar gegaan. Bovendien, volgens Crasusiërs, op initiatief. Ze heeft de druk van het publiek niet gevuld.

Op 27 juli werd bekend dat bona’s getrouwd waren. Haar IsShemnik werd een ontwikkelaar, plaatsvervangend directeur in het Agentschap van Elite Real Estate Savills Harry Key Stanley. Trouwens, hij is een kamagra jelly aristocraat, zijn moeder is Markiz Milford-Heyven. In het verleden communiceerde ze vaak met Princess Diana en Sarah Ferguson.

Merk op dat Cresaan en Harry elkaar in studentenjaren ontmoetten. Volgens de Elite Daily Portal steeg de roman tussen hen,

die echter niet lang duurt. Ze zijn uit elkaar gegaan in 2012, toen een jonge man naar het buitenland vertrok.

Blijkbaar passeerde de tijd echter alles op zijn plaats, want na enige tijd na bona’s uit elkaar gingen met de prins, begon ze opnieuw met zijn proefschrift te ontmoeten. Afgelopen zomer hebben ze de verloving aangekondigd.

Het is opmerkelijk dat Cresus besloot om geen weelderige viering te regelen en zichzelf te beperken tot een kleine geheime ceremonie. Trouwens, niemand zou weten of er geen consolideerde broer van de bruid is. Hij plaatste in Instagram geschiedenisvideo’s waarin de pasgetrouwden te paard onder het nummer Louis Armstrong zullen springen, wat een prachtige wereld.

Crasress Bonas getrouwd

Recall, een paar jaar na afscheid van Cresan Bonas, werd het bekend dat de Prins Harry bijeenkomt met Megan Marcle. In 2018 zijn ze getrouwd, en op 6 mei 2019 hadden ze een zoon van Archie.

Foto: @cressida_bonas, @ Harrywent / Instagram, Getty Images

Materialen op het onderwerp

Vandaag lezen

Opmerkingen

  • Bovenkant
  • Alle opmerkingen
  • Nieuw
  • Oud

Elke reproductie van de materialen van de site zonder de redactionele op te lossen.

Copyright (c) 2016-2021 LLC “Hurst Shkulev Publishing”

Netwerk Edition “Woman.Ru “(vrouw.Ru)

Certificaat van Registratie van Media E-mail №ф77-65950, uitgegeven door de federale dienst voor toezicht in communicatie, informatietechnologieën en massacommunicatie (Roskomnadzor) 10 juni 2016. zestien+

Oprichter: Beperkte aansprakelijkheidsbedrijf “Hurst Shkulev Publishing”

Editor-in-chief: Vorontsheva over. EEN.

Contactgegevens voor overheidsinstanties (inclusief Roskomnadzor):

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply